Apartment I

STAGE Built in 2014. AREA 160 m2.

Single family flat between dividing in which the whole refurbishment and design of several pieces are made according to the needs required by the customer. A space of simple lines, precise, convincing, masculine and full of practicality.

The old house demolition gives way to a renewed house concept. A practical dwelling full of sobriety and distinction for an only dweller. The customer paid attention to certain materials and to the practicality and the organization of the house. The different woods and continuous facing were some of his premises. The wood joinery contribute to create a cared for space and useful for movement. The soft and balanced lacquers furniture and the linen fabrics help to configure that natural aimed environment. Rubio and Ros design and produce the whole wood joinery in a very personal way for every project.